A metrókocsik példájára orosz személyautók a minisztériumoknak

11 мая 2011 г. Председатель правительства России Владимир Путин (справа) проехал за рулем новой модели автомобиля, созданного на основе “Лада-Калина” – “Лада-Гранта” на территории ОАО “АВТОВАЗ”.

Az orosz metrószerelvények sikere után a minisztériumok és a kormány egyéb szervei a nyugati autók, a Mercedesek, Audik és Volkswagenek helyett orosz Izs, Lada és UAZ márkájú járműveket fognak beszerezni.

Erről döntenek hamarosan az illetékesek, hogy elejét vegyék a mendemondáknak arról, hogy a Fidesz-kormáy bort iszik és vizet prédikál, amikor a tömegközlekedés, az egyszerű, mezei emberek, vagy más néven a tömegek számára rozsdásodó és nehezen záródó metrószerelvényeket vásárol a nem csúcstechnológiáiról és minőségi termékeiről híres Oroszországtól, ahelyett, hogy nyugati metrókocsikkal kényeztetné a népet, ahogyan tesz a tisztség- és tisztviselőivel, a minisztereivel, államtitkáraival, Orbán Viktor és családja családjaival, rokonaival, ismerőseivel, volt kollégiumi szobatársaival és leendő cellatársaival.

Hamarosan a saját bőrükön győződhetnek meg az adófizetők által finanszírozott képviselők és tisztségviselők arról, hogy jó döntést hoztak, amikor orosz termékkel örvendeztették meg a budapesti tömegközlekedőket és orosz atomerőművel gyártanak majd arany áron elektromos energiát a magyar háztartások számára, amelyek így az orosz olaj és gáz helyett az orosz atomerőműtől fognak kizárólag függeni. Maguk tesztelhetik nap mint nap, mennyivel jobb Moszkvától félni mint Brüsszeltől, mennyivel kényelmesebb és szabadabb az élet orosz vazallusként, mint a Soros György irányította Brüsszel halálos ölelésében.

Zsebesi Zsolt

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.