Nyílt levél a Fideszre szavazókhoz

cropped-birkaarcok-1.jpg

Tisztelt Fideszre szavazók!

Fideszes rokonok, fideszes kollégák, Fidesz-hívő volt osztálytársak, kedves fideszes szomszédok, fideszes ivócimborák!

Mi a bánatos francnak kell még megtörténnie ebben az országban, hogy végre megvilágosodjatok? Minek kell még kiderülni a Fidesz vezetőiről és lakájairól, hogy a fejetekhez kapjatok, felébredjetek mély álmotokból és tudomásul vegyétek végre: rossz lóra tettetek. Mi kell még, hogy beismerjétek, át vagytok verve. Meg vagytok csalva, ki vagytok forgatva mindenből, legfőképpen az önbecsülésetekből. Mikor döbbentek rá, hogy Orbán Viktor elvette a hiteteket, a nektek ígért tiszta és erkölcsös ország helyett egy minden eddiginél korruptabb és embertelenebb, tolvaj rezsimet ültetett a fejetekre, és a mi fejünkre is, mégpedig a nevetekben és minden nap rútul visszaél a bizalmatokkal és a naív hűségetekkel.

Minek kell még történnie, hogy beismerjétek: félrevezettek benneteket? Orbán Viktor nem igazságos Mátyás, nem Szent István reinkarnációja, nem bölcs nemzetmentő, hanem egy megzakkant elméjű, gátlástalan harácsoló, mániákus szédelgő, aki mindent kész feláldozni a hatalom oltárán, mindenkit kész eltiporni, aki nemtelen vágyai teljesülésében csak egy kicsit is hátráltatja. Mikor ismeritek be, hogy a mellette állók nem a haza bölcsei, nem tisztakezű és tiszta szívű, nemzeti gondolkodású honfitársaitok és elvtársaitok, hanem haszonlesű, karrierista bűnözők, tolvajok, politikai kalandorok, nemzetveszejtő latrok.

Talán még nem késő. Talán még el lehet intézni házon belül mindent. Talán valóban ti álltok Orbán Viktor mögött. Talán tényleg ti, Fideszre szavazók tartjátok hatalmon és nem a lopott pénz, az egy nap alatt hozott fals törvények, a meggyalázott hitvesi ágyban nemzett alaptörvény, a megfélemlített káderek. Nem a közpénzen megvásárolt magyar nagytőke szervilizmusa, a magyar értelmiség impotenciája, a magyar dolgozók nemtörődömsége és fásultsága, nem a TEK, nem Polt Péter Orbán Viktor hatalmának alapja, hanem mégiscsak ti, a Fideszre szavazók.

Ha így lenne, akkor ti foszthatjátok meg őt a hatalomtól, ha nem azt teszi, amivel megbíztátok. Persze csak abban az esetben, ha a magukat nemzeti vagy polgári gondolkodásúnak mondók tényleg azok, és nem csak kisebb-nagyobb haszonélvezői a nemzeti együttműködés mocskos rendszerének. Talán nem az orbáni vircsaftot a választófülkékben négyévente megerősítő agyatlan tömeg vagytok, Orbán hasznos idiótái. Talán nem. Ha nem, akkor rajtatok múlik, hogy Magyarország végleg kettészakad-e és az ország egy félrevezetett része sarkantyús csizmát és mentét húz, fokost ragad, lóra ül és hátrafelé nyilazva elindul keletre, ahol Vlagyimir Vlagyimirovics Putyin minden oroszok cárja vár rájuk tárt karokkal, miközben a nemzet másik része hamuba sült pogácsát tesz a tarisznyájába és útra kél az óperenciás tengeren túlra, ahol a kurta farkú (angol) malac túr, hogy új hazát találjon, mert a régi élhetetlen és kitaszítja magából.

Pedig megférnénk itt mindannyian, békében együtt. Nem vagyunk olyan sokan és egyre kevesebben leszünk. Talán nem a Fidesz-szavazókat kellene keletre csábítani és a Fideszt-nem akarókat nyugatra deportálni, hanem elég lenne azt a pár száz elmeháborodott politikai tévelygőt Szibériába száműzni, akik a jelenlegi ocsmányságért és irányvesztésért felelősek. Helyükbe újakat hívni és olyanokra bízni az országot, akiknek még nem volt módjuk rontani rajta és úgy fogni a kezüket szorosan, hogy esélyük se legyen ilyesmire. Miért nem kezdünk el ezen komolyan, együtt gondolkodni?

Számtalan a magyarok baja, de a legnagyobb, hogy Ti, kedves Fideszre szavazók tétlenül nézitek, hogy teljesen hülyét csinálnak belőletek. Palira vagytok véve szeretett rokonok, munkatársak, volt osztálytársak, kedves szomszédok és fideszes ivócimborák, és mi nem örülünk ennek. Álljatok a józan ész, az évezredes nyugati orientáció mellé, engedjétek el Orbán Viktor kezét, a másikat nem kell, mert abban a lopott pénzt szorongatja, és legyetek egyszerűen a szeretett rokonaink, a munkatársaink, a volt osztálytársaink, a szomszédaink és az ivócimboráink megint.

Éljetek magyarként a saját értékeitek szerint, imádjátok a saját isteneteket. Mi is megmaradunk a saját hitvallásunk mellett, a saját világképünknél magyarnak, miközben alávetjük magunkat a közösen hozott törvényeknek, amelyek mindannyiunk szabadságát, valamint egy méltányos, tisztességes, a köz javára működő és az egyén személyes szabadságát is védő állam működését garantálják. Kedves Fideszre szavazók! Ma (még) a tiétek a hatalom és a tiétek a velejáró felelősség! Vagy talán nem így van? Talán már felébredtetek? Ha igen, akkor Isten hozott benneteket a fedélzeten.

Ha azonban továbbra is becsukott szemmel, alva jártok és rendre átestek a vak komondoron pofára, ne minket hibáztassatok. Ne minket szidjatok, ha eljő a pillanat, amikor a hatalmat erővel ragadjuk ki a kezetekből, vagy azok kezéből, akik rátok hivatkozva bitorolják. Az már nem a felkínált párbeszéd, a türelmes meggyőzés pillanata lesz. Nem fülkeforradalom, hanem kegyetlen népfelkelés, ahol már nem ti lesztek a nép, kedves fideszes rokonok, fideszes kollégák, Fidesz-hívő volt osztálytársak, fideszes szomszédok, fideszes ivócimborák.

Zsebesi Zsolt

“Nyílt levél a Fideszre szavazókhoz” bejegyzéshez ozzászólás

  1. Változtatás!-de csak függetlenekkel!Az elmúlt negyed század lenyúlásainak elszámoltatása!!!!!!!!!!!!!!!

      1. Nem. Az indítóképen ” birkáknak” szólította meg azokat, akiket rá akart beszélni az együttműködésre. Ez már Gyurcsánynak sem sikerült, mivel hülyéknek nevezte a nem rá szavazókat. Ez a ” (nomen est omen?) “Zsebesi” meg most fenyegette meg erőszakkal az eddig édesgetett népet. Nem rossz kezdet egy demokratikus együttműködésre. “Gondoljátok meg proletárok!”

  2. Tisztelt Zsebesi Zsolt annó aki nyilat húzott az nyugat felé ment ezek voltak a hunok keletre inkább csak a rokonainkat tisztelnénk meg mi a bajoo ezzel? Te mit szeretnél sarkantyús büszke Magyart,vagy etnikumot, vagy szolgaságot?Na válassz vagy ha nem tudsz,akkor ne lázíts ne írj mert csak ártasz vele. A többivel egyetértek.

  3. ÚGY LÁTSZIK NÉMELYEK JÓL ÉRZIK MAGUKAT ÉS KEZET IS CSÓKOLNAK MEG VAKULTAN IGEN TISZTELT???!!!orbán tólvaj bandának ÉBREDJETEK AKI MAGYAR HA MÉG ÉLNI AKARTOK EZ AZ VÉLEMÉNYEM

  4. Huszonhat éve várjuk hogy jobb legyen,jöttek mentek a kormányok de mindig a szegény ember bőrét húzták.Akkor eddig melyik volt jobb?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.