Best Joomla Templates - Joomla-Monster.com Hirdetés
Veszprémi bravúr a Montpellier ellen
2009. Február 23. hétfő, 09:00
Az Ademar León legyőzése után újabb bravúrt hajtott végre az MKB Veszprém férfi kézilabda csapata. Mocsai Lajos együttese hat góllal nyert a Montpellier otthonában.

A franciák csak a mérkőzés elején tudtak a Veszprém fölé kerekedni, de Perics remek védéseinek köszönhetően ekkor sem tudtak elhúzni a magyar csapattól.

A veszprémiek aztán a játékrész derekán fokozatosan átvették a játék irányítását, javult a helyzetkihasználás.

Így a félidőre három gólos előnyt szorgoskodtak össze, ami a franciákra nézve volt igen hízelgő, mivel a játékrész hajrájára a hazai kapus jó teljesítménye kellett ahhoz, hogy az MKB ne húzzon el még jobban.

Ami nem sikerült az első félidőben, az sikerült a másodikban, a franciák percekig nem találtak be Perics kapujába, míg támadásban eredményesek voltak a mieink, így egyre jobban nőtt a különbség a két csapat között, olyannyira, hogy a félidő közepére eldőlni látszott a meccs a Veszprém javára.

A franciák épphogy csak faragni tudtak a hátrányukon, de Perezék győzelme ekkor már nem forgott veszélyben, vagyis a magyar együttes győzelemmel távozhat Franciaországból, és továbbra is vezeti a csoportját.

Férfi kézilabda Bajnokok Ligája, középdöntő

Montpellier-MKB Veszprém 24-30 (11-14)
FacebookStartlapIWIW

Hozzászólások
Hozzáadás
Szólj hozzá!
Név:
Email:
 
Website:
Tárgy:
 
Írd be a képen látható biztonsági kódot!

3.20 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Bicolor template supported by Naturalife Greenworld