Best Joomla Templates - Joomla-Monster.com Hirdetés
A Haladás tovább lépett az Európa Ligában
2009. Július 09. csütörtök, 22:55

Csütörtökön rendezték az Európa Liga első körének visszavágóit, köztük a Haladás kazahsztáni mérkőzését is.

A szombathelyi alakulat Karagandában lépett pályára az Irtisz Pavlodar ellen, és bár 2-1-es vereséget szenvedett, idegenben lőtt góljának köszönhetően továbblépett a második fordulóba.

Az első összecsapással ellentétben a visszavágón már a kazah együttes is nagy hangsúlyt fektetett a támadásokra, ennek eredményeképpen Jurin révén a 19. percben megszerezte a vezetést, vagyis összesítésben ledolgozta hátrányát.

 

Négy perccel később megszületett a nagyon fontos idegenben szerzett gól, az első mérkőzés egyetlen találatát szerző Kenesei Krisztián szabadrúgása után Kuttor Attila vette be a hazai kaput. A kazah remények a 34. percben ismét feléledtek, ekkor Jurin másodszor volt eredményes, ám ezzel együtt idegenben szerzett találatukkal még a szombathelyiek álltak továbbjutásra.

A Haladás a folytatásban igyekezett őrizni előnyét, és ezt sikerrel is tette: a második félidőben a hazaiak már nem találtak a kapuba, így a párharc összesítésben 2-2-vel zárult, de az idegenben szerzett góllal a magyar bronzérmes jutott a következő fordulóba.

FacebookStartlapIWIW

Hozzászólások
Hozzáadás
Szólj hozzá!
Név:
Email:
 
Website:
Tárgy:
 
Írd be a képen látható biztonsági kódot!

3.20 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Bicolor template supported by Naturalife Greenworld