Végre megint szabadon gyűlölhetik egymást Kelet-Európa népei

A presidenta Dilma Rousseff recebe a chanceler da Alemanha, Angela Merkel em cerimônia oficial no Palácio do Planalto (Elza Fiùza/Agência Brasil)

Angela Merkel német kancellár, aki nem akar olyan országban élni, ahová nem engedik be a menekülteket.

Európa, a jövő, a nagy eszmék le vannak szarva, abból nem lehet megélni. Egy rohadt stadiont se lehet tisztességből, becsületből építeni, nem is beszélve a hozzá tartozó kisvasútról.

Kelet-Európa végre elemében van. Azt teszi, amihez a legjobban ért, amiben évszázados gyakorlata van. Gyalázza a szomszédait és elárulja a szövetségeseit. Az teljesen mindegy, hogy a németek nem megszálló hatalomként parancsolják meg, hogy mit tegyünk, csak kérik, hogy legyünk velük szolidárisak, mert gondjaik vannak a menekültekkel, mert a sok, az nekik is sok, és egyébként pedig a baráttól, a szövetségestől támogatást várnak, a támogatásért cserében.

A magyar kormányt egy cseppet sem érdekli, hogy amikor lezárja a határát, kibaszik a szomszéd országokkal, mert pont leszarja őket. A románokat ugyanúgy, ahogy a horvátokat, a szerbeket, az osztrákokat, a németeket. Abból kiindulva, hogy biztos ők sincsenek tekintettel a mi érdekeinkre, hiszen ők is nemzetállamok, pont mint mi. A fater, a karrier pártitkár is azt mondta a Viktorkának, két seggberúgás és egy csengő frász között, hogy ne törődj Viktor, baszd meg, a más bajával, ők sem törődnek a tiéddel. Harácsolj és szarj le mindenkit. Az a tiéd, amit magadnak ellopsz. Abból gyarapodik a családod, a gyerekeid, a gyerekeid gyerekei. Ez a világ egyetlen törvénye, ami működik és eredményes, a többi csak duma és porhintés.

Kövér Undorító László a kormányprogram, a nemzeti hitvallás szintjére emelte a primitív tézist, kimondta: nincs nekünk értékközösségünk Európával, hogy is lehetne, ilyen mocskokkal, a kereszténység árulóival, a liberális istentelenekkel. Nekünk csak érdekközösségünk van velük. Értsd: visszük a pénzüket és szarunk az elveikre, normáikra. Megvan a mi saját magyar értékrendünk, ami olyan, amilyen, de ahhoz senkinek semmi köze. Ne okoskodjon itt Németország, Franciaország, Ausztria, pláne az USA, egy állam, amit később alapítottak mint a Mezőhegyesi Ménesbirtokot. Amit kétszáz évig működtettünk, majd 25 év alatt szétloptunk.

Mit akarnak ezek a senkik a mi ezer éves államunktól. Pont bekaphatják. A többiek, a szomszédaink pedig menjenek az édes anyjukba, hiszen ősi ellenségeink. Mária országának megcsonkítói, drága földjeink, hegyeink és erdeink tolvajai ők, akik mindent elkövetnek, hogy rossz hírünket keltsék a világban, hogy a hátrányunkra gazdagodjanak és alázzák a magyart, ahol tudják. Persze Orbán-féle nagy kaliber nem egy van itt Kelet-Európában. Van itt szlovák, cseh és román Orbán, de lengyel is. És ahol még nincs, ott Orbánért kiált a nép. Lengyelország 20 millió menekültet szabadított az elmúlt száz évben a világra, és most is ő küldi a legtöbb gazdasági bevándorlót Angliába, Németországba, de bátran kimondja, hogy ő bizony ilyet egyet sem akar látni az országában.

Mert ő keresztény ország és mert választások lesznek és azon győzni kell, az emberek meg biztonságra vágynak. A lengyel kormánynál – mint a többi, keresztény értékmegőrzőben, különösen a becstelen magyar katolikus egyházban – süket fülekre talált Ferenc pápa, aki  – mint egy katolikus Merkel – arra hívott fel, hogy minden plébánia fogadjon be egy menekült családot. Csak Lengyelországban 15 ezer plébánia van és tucatszám jelentkeznek, hogy készek a bevándorlók elszállásolására, istápolására, de a kormányuk nem egészen 12 ezer menekült befogadásáról alkudozik Brüsszelben, és igyekszik a döntést októberre, a választások utánra tolni, mert vannak fontos dolgok, mint az európai értékek, de fontosabbak is, mint a parlamenti választás, mert annál fontosabb semmi nincs is. Az konkrét hivatalokat, állásokat, hatalmat, pénzt meg az ezekkel járó biztos egzisztenciát jelenti, amivel szemben a rongyos és büdös menekülteknek nincs értékelhető ajánlatuk. Menjenek a jó édes anyjukba. Rosszkor jöttek, rossz helyre.

Arra se képesek ezek a sötét bevándorlók, hogy megértsék: Magyarország ura össze akarja rántani a hatalom széthúzó szolgáit, a gyeplőt pedig egy kézbe akarja venni, és a politikai opciók között nincs ott az emberség, csak a hatalom, a pénz és az érdek van, mint egyébként mindenütt máshol, ahol a sunyi politikusok Orbán Viktorra mutogatnak, de közben megkönnyebbült, kaján örömmel nézik, hogy kimondja, amit gondolnak. Naná, hogy Németországban is a katolikus CSU, a keresztényszocialista párt főnöke játssza az ügyeletes tökös gyereket, aki konzultálni akar Orbánnal, mert „Orbán nélkül nem lehet megoldani a menekültválságot”. Mert félti Németországot, mégpedig nem annyira a bevándorlóktól, hanem Angela Merkel felelőtlen, „impulzív és zsigeri politikai döntéseitől”.

Angela Merkel, az evangélikus lelkész lánya, a volt NDK-s, a „szerencsétlen asszonyka”, aki a világ 5 legnagyobb hatalommal bíró emberének egyike, meg csak annyit tud mondani nap mint nap, hogy nem akar olyan országban élni, ahová nem engednék be a háborús menekülteket, az életüket veszélyben érző embereket, legyenek is akárhányan. Hát, ha nem akar ott élni, akkor neki is menekülnie kell. A hülyéjének. Lehet ilyenre bízni egy országot, horribile dictu egész Európát? Mindenki láthatja a saját szemével mekkora kuplerájt csinált, hogy egy pillanatra kiszaladt a száján, amit érzett! Meg osztrák kancellára, svéd kormányfőre bízni a menekültkérdést, akik legszívesebben a keblükre ölelnék a világ összes menekültjét. De kérem. Ez teljesen komolytalan és felelőtlen magatartás.

Milyen jó is ma kelet-európainak lenni. Románnak, lengyelnek, szerbnek, csehnek, szlováknak, magyarnak, ja és persze az oroszoktól beszart Litvánnak, Észtnek, vagy Lettnek is. Szabad hadsereggel fenyegetőzni a határon, leengedni és felhúzni a sorompókat, megint végre vegzálni az autópályán az autósokat, mint a régi szép időkben. Fegyverteleneket terelgetni kény és kedv szerint, a szomszéd országot a földig alázni, a vezetőit mocskolni, ahogy a csövön kifér, mert úgyis ezt akartuk és ezt szerettük volna már évek óta, de a hülye politikai korrektek, a demokraták, meg a liberális majmok, állandóan lepisszegtek, hogy ez így nem korrekt, meg szövetségesek, barátok vagyunk, meg ilyenek. Miközben persze a fasz amerikaiak csinálták az egész balhét, a hülye NATO vezetői, akik most orosz vadászbombázókkal kergetőznek a balti égbolton.

Fogalmuk nincs mit kíván a nép, a kelet-európai egyszerű és keményen gyűlölködő. A magyar, román, lengyel, német, szerb és horvát, szlovák és cseh ugyanis akkor érzi jól magát, ha a másiknak betartott, de a legjobban, ha az egész világnak. Most pedig itt a soha vissza nem térő alkalom. Ezeket a menekülteket, szerencsétleneket nem az amerikaiak, nem az oroszok küldték ide nekünk, de a drága jó isten, hogy alkalmat teremtsen kimutatnunk mennyire gyűlöljük, nem is annyira őket, mint a szomszédainkat, a szövetségeseinket, a liberálisokat, a komcsikat, a demokratákat, a jogvédőket, a környezetvédőket, a női egyenjogúságot, a piacgazdaságot, a jobboldaliakat, a kockafejűeket, a szakembereket, az absztrakt festészetet, a melegeket, az okoskodó és moralizáló, de közben a szánkból a műfogsorunkat is kilopó farizeus nyugatiakat, a multikultit, a kultúrát úgy általában, minden rohadt szemétládát, akinek nálunk jobban megy, vagy akinek rosszabbul. Mindenkit, aki ide akar jönni, vagy innen el akar menni. Tök mindegy. Utálunk mindenkit, de a legjobban saját magunkat, mert egyszer megint rá kell jönnünk, mekkora tehetetlen, tehetségtelen, történelmi léptékű örök lúzerek vagyunk, akiknek semmi más nem jut a világ dolgaiból, csak évszázadonként egyszer, vagy kétszer az obstrukció lehetősége, a néhány percig tartó esély, hogy megmutassuk magunkat: tudunk mi is világra szóló felfordulást okozni, még ha megoldani a legkisebb gondunkat sem vagyunk képesek.

Azért elbaszni bármit eltudunk, mi kelet-európai idióták, romának, csehek, szlovákok, szerbek, lengyelek és magyarok. Ez most a mi egy percünk, amit ki kell élvezni és Kelet-Európa Orbánjai élvezik is. Valamennyi a saját csőcselékének tapsikolásától megrészegedve, nem tud ellenállni a soha vissza nem térő történelmi pillanat adta lehetőségnek. A luxus autóval, amit csak néhány órára kaptunk kölcsön a gazdag rokontól, kéjes örömmel beletolatunk a falba, hagy recsegjen, ropogjon, a kurva anyját. Rohadjon meg mindenki! Nem kell ide Európa, liberális demokrácia, politikai korrektség, szolidaritás és kollektív felelősségvállalás. Mindenki ragadja meg a lehetőséget, vigye, ami a keze ügyébe kerül! A jövő, meg a nagy eszmék le vannak szarva, abból nem lehet megélni, egy rohadt stadiont se lehet tisztességből, becsületből építeni, nem is beszélve a hozzá tartozó kisvasútról.

Zsebesi Zsolt

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.